Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Kasımpaşa - Sivasspor / Ozet Izle Kasimpasa 2 3 Sivasspor Kasimpasa Sivasspor Maci Genis Ozeti Ve Golleri Izle / Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmayı, sivasspor serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Kasımpaşa - Sivasspor / Ozet Izle Kasimpasa 2 3 Sivasspor Kasimpasa Sivasspor Maci Genis Ozeti Ve Golleri Izle / Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmayı, sivasspor serisini sürdürmeyi amaçlıyor.. Kasımpaşa ile sivasspor, recep tayyip erdoğan stadyumu'nda karşılaştı. Haftasında demir grup sivasspor'u konuk ediyor. Özgür çek'in ceza yayının önünden içeriye aşırttığı topa. 90' hakem mete kalkavan maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Hafta mücadelesinde i̇stanbul temsilcisi kasımpaşa evinde demir grup sivasspor'u konuk etti.

Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor. Hafta mücadelesinde i̇stanbul temsilcisi kasımpaşa evinde demir grup sivasspor'u konuk etti. Demir grup sivasspor, deplasmanda karşılaştığı kasımpaşa'yı mağlup etti. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Spor toto süper lig'in 20.

Yur1f2v3c Sdtm
Yur1f2v3c Sdtm from www.trthaber.com
Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem arda mustafa denizli yönetimindeki kasımpaşa'da eksik futbolcu bulunmuyor. Dakikalarda arouna kone ile 6. Sivasspor maça hızlı başladı, 6. Gol düellosu şeklinde geçen maçı kazanan konuk ekip dg sivasspor oldu. Hafta mücadelesinde i̇stanbul temsilcisi kasımpaşa evinde demir grup sivasspor'u konuk etti. Kasımpaşa ile demir grup sivasspor süper lig'in 8. Demir grup sivasspor, pazar günü deplasmanda kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün sivasspor kasımpaşa süper lig 13.

Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor.

Haftasında demir grup sivasspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa ile demir grup sivasspor süper lig'in 8. Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmayı, sivasspor serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Dakikada kone ile bulduğu gol, var incelemesi sonucu ofsayt. Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Dakikada emre kılınç atarken, kasımpaşa'nın golünü ise 14. Kasımpaşa ile sivasspor, recep tayyip erdoğan stadyumu'nda karşılaştı. Sivasspor bu sezon evinde oynadığı maçlarda: Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Sivasspor maça hızlı başladı, 6. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa'da julian jeanvier ve tarkan serbest'in sakatlıkları bulunuyor. .çaykur rizespor sivasspor mke ankaragücü kasımpaşa göztepe denizlispor gençlerbirliği sk gaziantep fk.

Demir grup sivasspor, deplasmanda karşılaştığı kasımpaşa'yı mağlup etti. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Dakikalarda arouna kone ile 6. Hafta mücadelesinde i̇stanbul temsilcisi kasımpaşa evinde demir grup sivasspor'u konuk etti.

Sivasspor 2 0 Kasimpasa Mac Sonucu Fotomac
Sivasspor 2 0 Kasimpasa Mac Sonucu Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa ile sivasspor, recep tayyip erdoğan stadyumu'nda karşılaştı. Dakikada emre kılınç atarken, kasımpaşa'nın golünü ise 14. Kasımpaşa'nın evinde oynanan son 14 maç berabere sonuçlanmadı (8g. Sivasspor maça hızlı başladı, 6. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Gol düellosu şeklinde geçen maçı kazanan konuk ekip dg sivasspor oldu.

Gol düellosu şeklinde geçen maçı kazanan konuk ekip dg sivasspor oldu.

Demir grup sivasspor, pazar günü deplasmanda kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün sivasspor kasımpaşa süper lig 13. 90' hakem mete kalkavan maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Son 7 lig maçında birer galibiyet ve beraberlikle 4 puan alabilen kasımpaşa, sahasındaki son 3 müsabakadan puan. Süper lig'de sivasspor, deplasmanda kasımpaşa'ya konuk oluyor. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Spor toto süper lig'in 20. Sivasspor bu sezon evinde oynadığı maçlarda: Özgür çek'in ceza yayının önünden içeriye aşırttığı topa. Hafta mücadelesinde i̇stanbul temsilcisi kasımpaşa evinde demir grup sivasspor'u konuk etti. Kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem arda mustafa denizli yönetimindeki kasımpaşa'da eksik futbolcu bulunmuyor. Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor. Dakikada emre kılınç atarken, kasımpaşa'nın golünü ise 14.

Demir grup sivasspor, pazar günü deplasmanda kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün sivasspor kasımpaşa süper lig 13. Dakikada kone ile bulduğu gol, var incelemesi sonucu ofsayt. Kasımpaşa ile sivasspor, süper lig'de 17 kez karşılaştı. Sivasspor bu sezon evinde oynadığı maçlarda: Özgür çek'in ceza yayının önünden içeriye aşırttığı topa.

Baj9ied796on0m
Baj9ied796on0m from cdnuploads.aa.com.tr
Haftasında demir grup sivasspor'u konuk ediyor. Dakikada emre kılınç, 66 ve 69. İlk yarının gol kralı ve en etkili silahı diagne'yi galatasaray'a satan kasımpaşa'da süper lig'de sivasspor, kasımpaşa'nın konuğu. Son 7 lig maçında birer galibiyet ve beraberlikle 4 puan alabilen kasımpaşa, sahasındaki son 3 müsabakadan puan. Kasımpaşa'da julian jeanvier ve tarkan serbest'in sakatlıkları bulunuyor. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak. Dakikalarda arouna kone ile 6. Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

Dakikalarda arouna kone ile 6.

Kasımpaşa ile demir grup sivasspor süper lig'in 8. Sivasspor, üç maç aradan sonra galibiyete ulaşırken, kasımpaşa üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Haftasında demir grup sivasspor'u konuk ediyor. Kasımpaşa ile sivasspor, recep tayyip erdoğan stadyumu'nda karşılaştı. Kasımpaşa'nın evinde oynanan son 14 maç berabere sonuçlanmadı (8g. Sivasspor maça hızlı başladı, 6. Kasımpaşa recep tayyip erdoğan stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem arda mustafa denizli yönetimindeki kasımpaşa'da eksik futbolcu bulunmuyor. Kasımpaşa'da julian jeanvier ve tarkan serbest'in sakatlıkları bulunuyor. Spor toto süper lig'in 20. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında sivasspor'u konuk ediyor. Dakikada emre kılınç atarken, kasımpaşa'nın golünü ise 14. Demir grup sivasspor, kayserispor mağlubiyetinin ardından kasımpaşa maçında da galibiyet alamadı ve 54 puanla haftayı. Haftasında kasımpaşa evinde sivasspor'u ağırlayacak.

Posting Komentar untuk "Kasımpaşa - Sivasspor / Ozet Izle Kasimpasa 2 3 Sivasspor Kasimpasa Sivasspor Maci Genis Ozeti Ve Golleri Izle / Kasımpaşa, kötü gidişatı durdurmayı, sivasspor serisini sürdürmeyi amaçlıyor."